Adásvételi szerződés - Header

Nyilatkozat

Az alábbi jogi nyilatkozat az adásvételiszerződés.hu internet címen elérhető honlapon a publikált tartalomszolgáltatás igénybe vételének felhasználói feltételeit tartalmazza.

  1. Felhasználónak minősül az adásvételiszerződés.hu oldal azon látogatója (a továbbiakban Felhasználó), illetőleg mindenki, aki annak bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amikor a Felhasználó az adásvételiszerződés.hu honlap szolgáltatása bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen jogi nyilatkozat feltételeit.
  2. Az adásvételiszerződés.hu domain tulajdonosa jogosult bármikor a tartalom megváltoztatására.
  3. Az adásvételiszerződés.hu oldalon Google Analytics látogatás elemző program fut.
  4. Az adásvételiszerződés.hu működtetője, mint szolgáltató, mint közvetítő szolgáltató az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseivel összhangban nem ellenőrzi az általa hozzáférhetővé tett információk tartalmát, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.
  5. Az adásvételiszerződés.hu weboldal használata ingyenes.
  6. Az adásvételiszerződés.hu oldal üzemeltetője és tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal az adásvételiszerződés.hu oldalon található tartalom és/vagy az adásvételiszerződés.hu oldalon elhelyezett bármelyik tartalmi elem, link használatából eredő bármilyen jellegű kárért.
  7. Az adásvételiszerződés.hu oldalon elhelyezett hirdetések Google AdSense, illetve ForestView partnerprogram keretében kerülnek megjelenítésre, mely hirdetések tartalmáért az adásvételiszerződés.hu oldal üzemeltetője és tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal.

Kapcsolattartó email címe: